Welkom op mijn website! Ik ben Els Vanhollebeke, woonachtig te Rumbeke, vlakbij het Sterrebos.  Ben moeder van 2 volwassen kinderen : een dochter van 27 en een zoon  van  24 lentes.  Ben sinds 11 augustus 2014 de trotse oma van een schattig kleindochtertje Ilüna genaamd.  Op 14 juni 2016 voor de 2 de maal oma geworden van een schattig kleinzoontje Miquél genaamd ! Mijn 3 de kleinkindje Otis heeft op 8 januari 2018 zijn intrede gedaan op aarde, een echt wondertje. Mijn 4 de kleinkindje, een sterrenkindje een wonder van een jongetje, straalt in de hemel als een klein Engeltje *17/10/2019.

 

Heb heel wat ervaring op verschillende gebieden in het leven.  Ben geboren als hoogsensitief persoon, waarbij ik heel veel situaties en mensen aanvoel, heb ook ervaring met burn-out en ben ook vertrouwd met relatieproblematiek.

 

Ben afgestudeerd in 2012 als gediplomeerde Engelentherapeute. Ben al zo een jaar of 20 met het spirituele bezig, heb een aangeboren gave in het aanvoelen van bepaalde situaties en mensen, heb verschillende workshops gevolgd, onder andere: intuïtie, chaos en verandering, kristallen, meditaties gevolgd en heb 10 tallen spirituele boeken gelezen.

Heb ook de cursus Level 1 en 2 van Aura-Soma gevolgd.

Een 4 tal jaar geleden heb ik een opleiding gevolgd voor de Aura-Soma Chakra Balance massage, enig in de streek !  Binnenkort volg ik ook nog de Rain drop massage.

Van oktober 2014 tot juni 2016 volgde ik een 2 jarige opleiding voor Persoonlijkheidscoach aan de Europese Academie te Gent.  In 2016 mijn diploma behaald.   Zo kan ik de mensen nog dat extraatje meer bieden !

Heb na mijn opleiding van Persoonlijkheidscoach, ook de opleiding : "Coachen met de MIR-Methode" gevolgd in Nederland bij Mireille Mettes.

Nog dagelijks school ik me bij door allerhande workshops die ik regelmatig volg.  Momenteel volg ik een online cursus Aromatherapie.

 

Mijn werk zie ik dan ook heel waardevol, voor consulten werk ik enkel vanuit mijn praktijk bij mij thuis of op afstand, mensen die mij proberen te benaderen om een gratis consult los te krijgen via telefoon of via email worden doorverwezen naar instanties waar vrijwilligers aan het werk zijn.   Sinds 2 jaar ben ik ook als consulente op de website van Mediumchat aan het werk.  Hierbij sta ik mensen te hulp via de chat, mensen die met een prangende vraag zitten of een luisterend oor nodig hebben : https://www.mediumchat.be/?ref=cons-159

 

Wat de Engelentherapie precies inhoudt, is moeilijk in één woord uit leggen. Als Engelentherapeute maak ik contact met het hogere en ben ik een schakel tussen hemel en aarde. Mijn taak is om met bepaalde healingmethodes, readings en boodschappen van Aartsengel Michaël de mensen terug tot inzicht te brengen en hen verder op hun pad te helpen.


Lees meer

 

Betalingen met Pay Coniq zijn mogelijk

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

Vier jaar geleden volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 
Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Zeven  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    
Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 2 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  
Lees meer

Oorkaarsen

Een 10 tal maanden geleden heb ik een cursus oorkaarsen gevolgd, dit zal ik vanaf heden ook integreren in mijn praktijk.
Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer