Behandelingen

 

* NIEUW* Aura-Soma Chakra Balance massage

 

Boodschappen doorgeven en kaartlegging (Reading)

Via Aartsengel Michaël maak ik contact en geef ik bepaalde beelden, getallen of dingen door. Ook leg ik Engelenkaartjes van Doreen Virtue, die je inzichten geven over bepaalde situaties die je bezighouden en vertel ik je dan wat je kan doen.  Achteraf krijg je een uitgebreide mail over de hele kaartlegging en persoonlijke boodschap.


55 euro.

 

 

Contact maken met overledenen en kaartlegging (Mediumship)

Via Aartsengel Michaël en Aartsengel Azraël maak ik contact met uw dierbare overleden zielen. Kan een hele verheldering zijn om bepaalde boodschappen door te krijgen. Ideaal voor mensen die niet echt afscheid hebben kunnen nemen van bepaalde dierbaren, zoals bijvoorbeeld door een verkeersongeval of zelfmoord of mensen die hun moeder of vader nooit hebben gekend die te jong waren toen ze stierven, zo kunnen ze op die manier toch in contact komen. Ook kan ik contact maken met overleden dieren.


60 euro

 

Intuïtieve rugmassage

 

Hoofd, schouders en rug worden gemasseerd.  Hierbij laat ik mij leiden door mijn handen en eventueel door kristallen.  Ofwel wordt er een massageolie van Light Miracles gebruikt ofwel een zelfgemaakte massageolie.  Laat je ontspannen in een rustige sfeer met een muziekje en wat wierook.  Ernstige klanten worden met respect behandeld, indien niet ernstig, gelieve zich te onthouden !

 

35 euro

 

 

Op afstand


Ik werk ook op afstand voor Mediumship en Reading, ideaal voor mensen voor wie de drempel nog te groot is voor met het hogere in contact te treden of wie zich moeilijk kan verplaatsen of voor wie te afstand te groot is. Ook voor dieren.


35 euro

 

 

Healing van verdriet (Angelic Touch)

Healen van verdriet of Angelic Touch genoemd, betekent dat ik via een speciale Engelenaanraking met veren, rozekwarts hartjes en speciale olie het verdriet heal. Ook kunnen bepaalde emoties vrijkomen, ook krijg je de kans om over je verdriet te praten.
Wordt meestal toegepast na een overlijden van een dierbare of voor mensen die verdriet hebben door een stukgelopen echtscheiding of relatie. Een heel aangename en leuke healing, ook wordt vooraf een meditatie gedaan, zodat je in een ontspannen toestand bent.


50 euro

 

Samen met een kaartlegging en boodschap 80 euro


Regressietherapie

Terugkeer naar vorige levens, mensen die last hebben van bepaalde terugkerende problemen of angsten waar niet onmiddelijk een oorzaak voor te vinden is, kunnen baat hebben om terug te keren naar een vorig leven.

Via mijn handen wordt de ruggegraat gescand en kan ik voelen waar bepaalde blokkades vastzitten die met een vorig leven te maken  hebben.  Daarna worden karmische wapens verwijdert die zijn overgebleven en wordt die bepaalde plaats(en) gemagnetiseerd.

Achteraf kun je wel een last van je schouders voelen, want dingen waar je jaren last van had, worden opgelost.  Wel kunnen bepaalde emoties loskomen die met dat vorig leven te maken heeft en kun je diezelfde emotie van toen voelen, die dan wordt geheald.

 

 50 euro

 

Samen met kaartlegging en boodschap  80 euro

 

Atlantishealing

Met een speciale Atlantisstaaf worden alle chakrapunten terug in balans gebracht.  Eerst wordt gecontroleerd met de pendel waar blokkades zitten en daarna wordt alles terug in balans gebracht.  Enkele behandelingen zijn soms wel nodig om alles terug in evenwicht te brengen.

 

50 euro

 

Samen met kaartlegging en boodschap 80 euro

 

Gesprekstherapie

Bedoeld voor mensen die hun hart eens willen luchten, geen raad weten met bepaalde dingen, mensen die nergens naartoe kunnen om eens te praten.

Uit ervaring weet ik dat heel veel mensen met dingen zitten waar ze zo graag eens met iemand willen over praten, maar de stap niet durven zetten om met bepaalde dingen naar buiten te komen.

Voor zulke mensen ben ik een luisterend oor, zit je met het eender wat, ik stel mij open om naar u te luisteren en help je tot inzichten te komen en help je verder op uw pad.

Ik kan mij goed inleven in situaties van andere mensen. 

Alles wat je mij toevertrouwd, blijft tussen ons.

 

35 euro/uur


 

Coachen met de MIR methode.

Dit is een zelfhealingsmethode die Mireille Mettes van Nederland heeft ontworpen.

Door middel van handaaien werk je zowel aan lichamelijke kwaaltjes als aan je psyche en je bewustzijn.  Ook op spiritueel vlak maak je vorderingen.

Ik begeleid je op die manier naar jouw doel in je leven.

Eerste intake gesprek kost   

 

35 euro

 

Alle volgende gesprekken kosten

 

45 euro/ per sessie

 

Je bepaalt zelf hoeveel sessies je wenst en wanneer het voldoende is voor jou om te stoppen.

 


 

I.E.T. (Integrated Energie Therapie)

Een healing die je dichter bij je zieledoel brengt.  Tijdens mijn cursus werd ik door Lieveke Volcke ingewijd voor zowel het basisniveau, tussenliggend niveau en gevorderde niveau, ook heel geschikt voor kinderen en dieren.

I.E.T. is een behandeling die werkt op het cellulair geheugengebied, het herprogrammeren van het DNA.

 

Bij 9 gebieden op het lichaam worden blokkades opgeruimd om daarna kracht in te prenten.  Bijvoorbeeld, het gebied van de schouders, zijn de "moetes", de verplichtingen, mensen hebben soms zo'n grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zodat ze soms letterlijk pijn in de schouders ervaren, precies een last die op de schouders ligt.  Door het lichaam te activeren om blokkades op te ruimen, wordt het healingsproces in gang gebracht, om daarna terug kracht in te prenten, op het gebied van de schouders wordt dan vrijheid ingeprent.

Bij elk gebied dat ik behandel, roep ik ook een specifieke Engel aan die meehelpt aan het healingsproces op dat specifiek gebied.

Ideaal voor mensen die met wrokgevoelens zitten, angsten, dingen uit het verleden niet kunnen loslaten, die niet goed weten welke weg ze moeten volgen, ook leer je jezelf tijdens dit proces heel goed kennen en wordt je bewustzijn groter.

Voor volwassenen start ik met het tussenliggend niveau om daarna over te gaan naar het gevorderden niveau.  Bij kinderen werk ik met het basisniveau.

De I.E.T. healing, is een heel krachtige energiestraal die lang doorwerkt.

 

60 euro

 

I.E.T. healing samen met een boodschap en kaartlegging  85 euro


Voor kinderen tot en met 12 jaar : 45 euro

 

Pendelen

Mijn specialiteit is ook pendelen en dat zit inbegrepen in alle behandelingen.

 

*NIEUW*  Aura-Soma Chakra Balance massage

 

 

Een diepwerkende massage techniek die werkt tot op het DNA.  Alle chakra's worden in harmonie gebracht door middel van Aura-Soma flesjes uit het chakra gamma van Aura-Soma.  Trauma's, shocks, frustraties, kwaadheid, ... wordt als het ware uit het lichaam gehaald.  Laat je verleiden door geuren, kleuren, stenen,...chakra's worden gezuiverd door middel van pomanders.  Een unieke ervaring die ik tijdens een 4 daagse opleiding heb geleerd van de Australische Vicki Engeham.  In België zijn maar een tiental mensen die deze massagetechnieken aangeleerd hebben.  Laat je wegdromen en voel je herboren.  De massage oliën blijven achteraf nog 2 dagen nawerken op het lichaam.

Deze massage is een heel spirituele belevenis, indien niet ernstig, gelieve zich te onthouden !

Duur van de  massage : 1u15

 

62 euro


Samen met kaartlegging en boodschap : 90 euroGelieve gemaakte afspraken na te komen.  Indien verhinderd, gelieve ten laatste 24 uren vooraf te verwittigen.  Anders ben ik genoodzaakt hiervoor kosten aan te rekenen.