Engelenmeditaties

Sinds een 5 tal jaar geef ik bij mij thuis in kleine groepjes regelmatig Engelenmeditaties, dit zijn meditaties dat ik heb doorgekregen van de Engelen.

 

Wil je wat rust en ontspanning, wil je wat dichter bij de kern van jezelf komen ?  Wil je in stilte jezelf beter leren kennen ?  Dan is een avondje ontspanning en rust in meditatie samen met de Engelen en gelijkgestemde zielen wellicht iets voor jou.  Breng een matje, kussentje en eventueel een deken mee, zodat je het warm en knus hebt.  Na de Engelenmeditatie babbelen we nog wat gezellig na bij een kopje thee of een glas water. 


Heb je weinig tijd of zie je het niet zitten om 's avonds nog de baan op te moeten ?  Of woon je te veraf ?  Mediteer je liever op je eentje in alle rust en stilte wanneer het voor jou het beste uitkomt ? Dan heb ik sinds kort ook online Engelenmeditaties voor jou.  Zelfde Engelenmeditaties als dat ik in mijn praktijk geef.  De beelden zijn prachtig opgenomen, de beelden op zich zijn al rustgevend en zalig om naar te kijken.  Je kunt je ook laten meevoeren door mijn stem om volledig tot rust te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel heb ik er 3 dat ik je kan doorsturen, straks komen er nog meer bij :  

 

Online Engelenmeditatie : Geloof, hoop en vertrouwen.

 

Online Engelenmeditatie : Vreugde.

 

Online Engelenmeditatie : Zorg dragen voor jezelf. 

 

Prijs per filmpje : 20 euro.  Duur : ongeveer 25 minuten per filmpje.

 

Bij aankoop van de 3 filmpjes samen betaal je 55 euro.

 

Bij interesse kun je mij een mailtje sturen en dan stuur ik je na de betaling het filmpje of de filmpjes door.  Kun je zoveel keer bekijken als je wilt en kun je ook opslaan.  Dank je wel om de filmpjes voor eigen gebruik te houden !