LR producten

Om lichaam en geest in evenwicht te brengen, verkoop ik ook de kwalitatieve LR producten. Heb in het verleden nog een cursus verkoop gevolgd en heb toen stage gedaan in een parfumeriezaak, heb al met heel wat merken geëxperimenteerd, maar LR steekt qua prijs/kwaliteitverhouding ver uit boven andere merken.

Bij LR vind je gezichtsverzorgingsproducten, van reinigingsmelk, tonic, peeling, maskertjes, dag- en nachtcrème, oogcrème,... Ook een groot gamma met lichaamsverzorgingsproducten : bodymelk, douchegel, badschuim, vloeibare zeep, tandpasta, scrub, voet- en handverzorging,...

We hebben ook een lijn met aloë vera in verwerkt, die heel verzorgend werkt voor de huid en heerlijk ruikt, ontspannend om te gebruiken.

Een heel gamma cosmetica in de nieuwste kleurtjes, een haarlijn met verzorgende producten voor ieder haartype,... Een geurlijn met parfums van bekende sterren, onder andere van Schumacher, Bruce Willis, Boris Becker,... In mijn praktijk kun je bepaalde producten bekijken, je kunt ook altijd vrijblijvend een catalogus gratis verkrijgen via mijn emailadres :

vanhollebeke.els@telenet.be

Je kunt ook een kijkje nemen op de website van LR : www.LRworld.com