Aura-Soma Chakra Balance massageBij Aura-Soma Chakra Balance massage wordt gebruik gemaakt van de 7 Chakra flesjes uit het Aura-Soma gamma.  Op ieder Chakra punt wordt een ander flesje gebruikt.  De techniek werkt heel diepgaand.  Kwaadheid, trauma's, stress,...worden opgelost en als het ware uit het lichaam gehaald.  Bij die massage wordt ook samengewerkt met Engelen.

Een hele unieke ervaring en énig in de streek, slechts een tiental mensen in België zijn opgeleid om deze massage te geven !

Laat je wegdromen door geur, kleur, klank,... Je voelt je als herboren !

De olie blijft ook nog 2 dagen inwerken op het lichaam achteraf.

Deze massage is een hele spirituele beleving, indien niet ernstig, gelieve zich te onthouden !

 

Duur van de massage 1u15                                         Prijs : 65 euro.


 


 Raindrop Massage


 

 

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.

 

Er wordt een Vitaflex methode toegepast op de voeten.

De Raindrop massage harmoniseert, geeft energie en stimuleert het immuunsysteem.

Geeft een gunstig resultaat op spieren, gewrichten en op de bloedcirculatie.

 

De pure oliën worden op de rug als het ware vanaf 15 cm boven de huid gedruppeld als regendruppels die neervallen.  Die worden dan met zachte vederlichte bewegingen door mijn vingers in de huid gebracht, voelt precies als veren van een Engel die over de huid heen gaan.  Zalig !

 

De 7 pure oliën van Young Living : tijm, basilicum, pepermunt, oregano, wintergreen, cypres, marjoram en 2 melanges : Valor II en Aroma Siez creëren dan ook een sfeer van spiritualiteit en sereniteit.

 

Die massage is bedoeld om het welzijn en het bewustzijn van de mens te verhogen, ik heb steeds respect voor het lichaam van de klant.  Ik werk enkel vanuit een zuivere intentie.  Omgekeerd word er ook van de klant verwacht dat hij of zij dit als een spirituele belevenis ervaart, indien met andere intenties, gelieve zich te onthouden !

 

 

Prijs van de massage : 66 euro


 

Intuïtieve rugmassage en massage van het


volledige lichaam


Bij een intuïtieve massage worden mijn handen geleid, dit in combinatie met kristalstenen en een olie die volledig bij je past.   Op basis van de afstemming met jou, stel ik een massageolie  samen met de Essentiële oliën van Young Living of van de Groene Linde.  Samen wordt er overlegd wat het beste bij jou past.   Laat je ontspannen met een zacht muziekje en een lekker geurtje.   Tijdens de massage stem ik me volledig af op jou samen met mijn gidsen en Engelen, deze massage werkt op alle energetische lagen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en op spiritueel vlak.

Klanten worden met respect behandeld.  Mijn doel is dat mensen zich volledig kunnen ontspannen en zich veilig en geborgen voelen.  Klanten die niet de juiste intentie hebben, worden geweigerd.  Ik werk enkel vanuit een zuivere, pure intentie.  Slip wordt steeds aangehouden ! 

 

Prijs van een rugmassage - 30 min : 40 euro.

Prijs van een volledige massage - 1 uur : 65 euro.

 

 

 

Oorkaarsbehandeling


 

 

Oorkaarsen staan bekend om de helende werking van verkoudheden, oorsuizen, hoofdpijn, migraine, heesheid, het voorkomen van oorontstekingen, het activeren van de bloedcirculatie en het lymfesysteem.

Word ook gebruikt voor ontspanning, relaxatie, hyperaktiviteit, zenuwachtigheid en stress.

Het oor wordt eerst volledig gemasseerd vooraleer de oorkaars wordt geplaatst.  De oorkaarsen zijn van het merk Biosun en zijn van uitstekende kwaliteit, zijn gemaakt van 100 % zuivere

bijenwas, en fijngestampte Indiaanse medicinale kruiden.

Tijdens de oorkaarsbehandeling kom je tot een diepe ontspanning.

Is ook geschikt voor kinderen, bij kinderen jonger dan 8 jaar, wordt een halve kaars per oor gebruikt.

Niet geschikt voor mensen met een oorperforatie (scheur in het trommelvlies).

Het plaatsen van de oorkaarsen duurt ongeveer 45 minuten.

 

Prijs : 45 euro, kaarsen inbegrepen.

 

Prijs voor kinderen jonger dan 8 jaar is :

30 euro, kaarsen inbegrepen.

 

Oorkaarsenbehandeling samen met een  volledige massage gecombineerd is 105 euro.