Nieuws

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

In 2013 volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 

 

Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 4 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  

 

Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer

NIEUW ! Venusiaanse healing-massage.

Mensen die mij al langer kennen, weten wellicht wel dat ik veel bezig ben met de nieuwe wereld van de 5 de dimensie en dat het ook mijn missie is om mensen hierin verder te mogen begeleiden.
Lees meer

NIEUW ! Spirituele verwendag.

Verlang je er ook naar om eens een spiritueel verwendagje voor jezelf in te plannen ? Een verwendagje waarbij je zowel je innerlijke, mentale, emotionele, spirituele en fysieke lichaam eens laat verwennen. Wat mag je verwachten op zo'n dag ?
Lees meer

Workshop Pendelen - Maandag 24 oktober 2022 om 14u00.

Lieve mensen,   Op maandag 24 oktober  om 14 uur gaat in mijn praktijk een workshop pendelen door.
Lees meer

NIEUW : 5 D Praatgroepje : De parel in de schelp - dinsdagavond 11 oktober om 19u30 en maandagnamiddag 17 oktober om 14u00.

De weg naar een leven in de 5 de dimensie gaat niet zonder slag of stoot, het is best een eenzame weg in het hele transformatieproces.  Zelf heb ik hier al heel wat jaren ervaring mee en begeleid hierin ook mensen.  
Lees meer