Nieuws

NIEUW !  Aura-Soma chakra Balance massage.

Onlangs volgde ik een 4 daagse opleiding gegeven door de Australische Vicki Enegham om de Aura-Soma chakra Banlance massage aan te leren.  Via kleuren, geuren, stenen,wordt door een speciale massage techniek de chakra's in harmonie gebracht en gezuiverd.  Een fantastische ervaring en gaat heel diepgaand !

Duur van de massage - 1u15                                               Prijs : 62 euro

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

Vier jaar geleden volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 
Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Zeven  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    
Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 2 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  
Lees meer

Oorkaarsen

Een 10 tal maanden geleden heb ik een cursus oorkaarsen gevolgd, dit zal ik vanaf heden ook integreren in mijn praktijk.
Lees meer

Light Miracles

Sinds een 2 tal jaar heb ik op een beurs de producten van Light Miracles van de Nederlander John Breukels leren kennen.  Vanaf die dag ben ik de producten dagelijks beginnen te gebruiken en kan ik ze niet meer wegdenken uit mijn leven.
Lees meer

Moederdagpromotie

Aura-Soma Chakra Balance massage staat ter gelegenheid van moederdag in promotie : 55 euro in plaats van 62 euro. Ook de intuïtieve rugmassage is nu voor 30 euro in plaats van 35 euro.  Olie zelf uit te kiezen. Ook mijn boek :"Helemaal alleenstaande moeders en vaders" die ik 7 jaar geleden geschreven heb, staat ter gelegenheid van Moederdag in de kijker en dit met een prijsje van 16,00 euro in plaats van 19,50 euro !  Dit alles tot en met 31 mei 2019 !!
Lees meer