Nieuws

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

In 2013 volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 

 

Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Tien  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    

 

Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 4 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  

 

Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer

NIEUW ! Venusiaanse healing-massage.

Mensen die mij al langer kennen, weten wellicht wel dat ik veel bezig ben met de nieuwe wereld van de 5 de dimensie en dat het ook mijn missie is om mensen hierin verder te mogen begeleiden.
Lees meer

NIEUW ! Spirituele verwendag.

Verlang je er ook naar om eens een spiritueel verwendagje voor jezelf in te plannen ? Een verwendagje waarbij je zowel je innerlijke, mentale, emotionele, spirituele en fysieke lichaam eens laat verwennen. Wat mag je verwachten op zo'n dag ?
Lees meer

NIEUW : 5 D Praatgroepje : De parel in de schelp - Maandagnamiddag 13 februari om 14u00 en Dinsdagavond 28 februari om 19u30.

De weg naar een leven in de 5 de dimensie gaat niet zonder slag of stoot, het is best een eenzame weg in het hele transformatieproces.  Zelf heb ik hier al heel wat jaren ervaring mee en begeleid hierin ook mensen.  
Lees meer

Workshop Pendelen - Maandag 27 februari 2023om 14u00.

Lieve mensen,   Op maandag 27 februari om 14u00 geef ik  een workshop pendelen en dit keer op verplaatsing bij An Smet in Lochristi.
Lees meer

Voordracht : Leven in de 5 de dimensie - woensdag 25 januari zowel om 14u00 als om 19u30.

Op woensdag 25 januari  2023 zowel om 14u00 als om 19u30 geef ik een voordracht bij mij thuis over leven in de 5 de dimensie. Ongeveer 14 jaar geleden ontdekte ik door verschillende klachten die ik had, wat er met de aarde rondom ons aan het wat er met de aarde rondom ons aan het gebeuren was...


Lees meer