Nieuws

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

In 2013 volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 

 

Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Acht  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    

 

Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 4 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  

 

Lees meer

Oorkaarsen

Een 10 tal maanden geleden heb ik een cursus oorkaarsen gevolgd, dit zal ik vanaf heden ook integreren in mijn praktijk.
Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer

Reading en channeling in verband met de 5 de dimensie

Rond de periode van 21 december 2012 werd me gevraagd om een reading te doen in verband met wat er voor de wereld te gebeuren stond.  Ik besloot dit mee te delen naar de wereld toe. Nu er enorm veel beweging is op aarde, wil ik het nogmaals toelichten.

 
 
 

Lees meer

NIEUW : Intuïtieve healing

Onlangs heb ik een online cursus gevolgd waarbij ik healings heb aangeleerd die volledig zijn afgestemd op de nieuwe energie van de 5 de dimensie.  Samen met jou ga ik invoelen naar wat jij nodig hebt en stem ik de healing volledig af op jouw hogere zelf.  Jij ontvangt precies waar jij nood aan hebt.  

 
 

Lees meer

Voordracht : Leven in de 5 de dimensie

Op donderdag 20/08/2020 om 20u00 geef ik een voordracht bij mij thuis over leven in de 5 de dimensie. Ongeveer 12 jaar geleden ontdekte ik door verschillende klachten die ik had, wat er met de aarde rondom ons aan het wat er met de aarde rondom ons aan het gebeuren was...

 
 

Lees meer

8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf.

In deze 8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf, neem ik je mee om op zoek te gaan naar wie je echt bent, naar de kern van jezelf en wat jouw missie hier op aarde is. 

 
 

Lees meer

Workshop poetsmiddelen zelf maken met natuurlijke ingrediënten.

Op zaterdag 22 augustus 2020 om 14 uur geef ik een workshop om zelf je poetsmiddelen te maken met natuurlijke ingrediënten. 

 

Lees meer