Nieuws

NIEUW !  Aura-Soma chakra Balance massage.

Onlangs volgde ik een 4 daagse opleiding gegeven door de Australische Vicki Enegham om de Aura-Soma chakra Banlance massage aan te leren.  Via kleuren, geuren, stenen,wordt door een speciale massage techniek de chakra's in harmonie gebracht en gezuiverd.  Een fantastische ervaring en gaat heel diepgaand !

Duur van de massage - 1u15                                               Prijs : 62 euro

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

Vier jaar geleden volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 
Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Zeven  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    
Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 2 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  
Lees meer

Oorkaarsen

Een 10 tal maanden geleden heb ik een cursus oorkaarsen gevolgd, dit zal ik vanaf heden ook integreren in mijn praktijk.
Lees meer

Light Miracles

Sinds een 2 tal jaar heb ik op een beurs de producten van Light Miracles van de Nederlander John Breukels leren kennen.  Vanaf die dag ben ik de producten dagelijks beginnen te gebruiken en kan ik ze niet meer wegdenken uit mijn leven.
Lees meer

8 delige Engelenworkshop :

In deze 8 delige Engelenworkshop neem ik je mee om op zoek te gaan naar wie je echt bent, naar de kern van jezelf en wat jouw missie hier op aarde is.  Dit alles met de hulp van je beschermengel en nog andere Aartsengelen.
Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer

Dagworkshop : vrouwen en zelfliefde

Vrouwen en zelfliefde is een dagje rond innerlijke en uiterlijke schoonheid. Er wordt gemediteerd, gewandeld, over zelfliefde gepraat, ook een oefening rond geven en nemen, over schoonheid gepraat en we gaan ook aan de slag met essentiële olietjes en minerale make-up.....  

Kortom eens een dagje om jezelf te verwennen....Dit alles gaat door bij mij thuis.
Lees meer