Nieuws

NIEUW !  Aura-Soma chakra Balance massage.

Onlangs volgde ik een 4 daagse opleiding gegeven door de Australische Vicki Enegham om de Aura-Soma chakra Banlance massage aan te leren.  Via kleuren, geuren, stenen,wordt door een speciale massage techniek de chakra's in harmonie gebracht en gezuiverd.  Een fantastische ervaring en gaat heel diepgaand !

Duur van de massage - 1u15                                               Prijs : 62 euro

 

 

 

 

NIEUW ! Aura-Soma Chakra Balance massage

Onlangs volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 
Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Vier  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    
Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 10 tal maanden geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  
Lees meer

Oorkaarsen

Een 10 tal maanden geleden heb ik een cursus oorkaarsen gevolgd, dit zal ik vanaf heden ook integreren in mijn praktijk.
Lees meer

8 delige Engelenworkshop :

In deze 8 delige Engelenworkshop neem ik je mee om op zoek te gaan naar wie je echt bent, naar de kern van jezelf en wat jouw missie hier op aarde is.  Dit alles met de hulp van je beschermengel en nog andere Aartsengelen.
Lees meer

Meditatieavonden 21 en 23 november 2018

Lieve mensen,   Op woensdag 21 en vrijdag 23 november 2018,  telkens  om 19u30 organiseert Engelenhartje meditatieavonden onder leiding van Engelentherapeute Els Vanhollebeke.
Lees meer

Voordracht : Leven in de 5 de dimensie

Op maandag 3 december 2018 ofwel om 14 uur en om 19u30 geef ik een voordracht bij mij thuis over leven in de 5 de dimensie.  Ongeveer 8 jaar geleden ontdekte ik door verschillende klachten die ik had, wat er met de aarde rondom ons aan het gebeuren was...
Lees meer