Nieuws

 

 

 

 

Aura-Soma Chakra Balance massage

In 2013 volgde ik een 4 daagse opleiding Aura-Soma Chakra Balance massage gegeven door de Australische Vicki Engeham. Een fantastische ervaring, waarbij kleur, geur, stenen gecombineerd worden met een heel diepgaande massage techniek. 

 

Lees meer

Boek: Helemaal alleenstaande moeders en vaders

Negen  jaar geleden pende ik mijn ervaringen neer over het alleen opvoeden van kinderen.  In dit boek neem ik je mee in de wereld van de 'Helemaal alleenstaande moeders en vaders'.

Uit eigen ervaringen met de zorg voor mijn 2 kinderen,  mijn dochter Debbie en zoon Tim.    

 

Lees meer

Coachen met de MIR methode

Een 4 tal jaar geleden volgde ik een weekend in Nederland : Coachen met de MIR methode.  De MIR methode is een zelfhealingsmethode die ontstaan is door Mireilles Mettes. Zij ontwikkelde aan de hand van spiertesten deze methode die je thuis bij jezelf kunt toepassen door middel van handaaien.  

 

Lees meer

Raindrop Massage

De Raindrop techniek is een massage die gebruikt wordt op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen.  Waarbij ook 9 verschillende Essentiële oliën worden gebruikt.
Lees meer

NIEUW : Intuïtieve healing

Onlangs heb ik een online cursus gevolgd waarbij ik healings heb aangeleerd die volledig zijn afgestemd op de nieuwe energie van de 5 de dimensie.  Samen met jou ga ik invoelen naar wat jij nodig hebt en stem ik de healing volledig af op jouw hogere zelf.  Jij ontvangt precies waar jij nood aan hebt.  

 
 

Lees meer

Online voordracht : Leven in de 5 de dimensie.

Ongeveer 13 jaar geleden ontdekte ik wat er met de aarde en wij als mens aan het evolueren zijn naar een nieuw tijdperk.  Wat betekent 3 de, 4 de en 5 de dimensie nu precies ? Heb me hier heel hard in verdiept en heb er al enkele keren een voordracht over gegeven.
Lees meer

NIEUW ! Spirituele verwendag.

Verlang je er ook naar om eens een spiritueel verwendagje voor jezelf in te plannen ? Een verwendagje waarbij je zowel je innerlijke, mentale, emotionele, spirituele en fysieke lichaam eens laat verwennen. Wat mag je verwachten op zo'n dag ?
Lees meer

8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf.

In deze 8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf, neem ik je mee om op zoek te gaan naar wie je echt bent, naar de kern van jezelf en wat jouw missie hier op aarde is. 

 
 

Lees meer

Dagworkshop : vrouwen en zelfliefde - 25 september 2021

Vrouwen en zelfliefde is een dagje rond innerlijke en uiterlijke schoonheid. Er wordt gemediteerd, gewandeld, over zelfliefde gepraat, ook een oefening rond geven en nemen, over schoonheid gepraat en we gaan ook aan de slag met essentiële olietjes en minerale make-up.....  

Kortom eens een dagje om jezelf te verwennen....Dit alles gaat door bij mij thuis.

 

Lees meer

Engelenmeditatie 22 september 2021 om 19u30.

Op woensdag 22 september 2021 om 19u30 organiseert Engelenhartje een Engelenmeditatieavond onder leiding van Els Vanhollebeke.

 

Lees meer