Nieuws

8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf.

In deze 8 delige Engelenworkshop : De weg naar de vrijheid in jezelf, neem ik je mee om op zoek te gaan naar wie je echt bent, naar de kern van jezelf en wat jouw missie hier op aarde is. Samen met Aartsengelen helpen ze een weg te banen in je zoektocht. In een groepje met gelijkgestemde zielen ga je op zoek naar het pad dat jouw ziel voor jou in petto heeft.  Aan de hand van meditaties, gesprekken, luisteren naar elkaar, contact maken met de Engelen, tekenen, schilderen, ook worden er aardingsoefeningen gedaan, wordt er muziek beluisterd en teksten gedeeld en nog zoveel meer....leer je opnieuw de weg te vinden naar jezelf.  Een weg waarin voor jezelf veel dingen duidelijk zullen worden en waardoor je naar de stem van de Engelen kunt luisteren.

Zit je vastgelopen in een bepaalde situatie en zie je geen uitweg meer, weet je niet wat je echt wilt of hoe je echt verder wilt, dan is deze Engelenworkshop wellicht iets voor jou !

 

De workshop gaat op door op volgende woensdagen ofwel kun je kiezen om 14u00 ofwel om 19u30 : 04/09, 11/09, 18/09, 25/09, 02/10, 09/10, 16/10, 23/10.

 

 

Energie uitwisseling voor de 8 delige workshop is 320 euro, in dit alles zit het gebruik van teken- en schildergerief inbegrepen, papier en tekstmateriaal, een heerlijk kopje thee en een verwennerijtje erbij ! Wie voor 15 augustus 2024 zich inschrijft en de betaling overmaakt, kan deelnemen voor de prijs van 295 euro.

 

De 8 delige workshop moet wel in zijn geheel gevolgd worden, losse namiddagen of avonden kunnen niet gevolgd worden !


Inschrijven kan via vanhollebeke.els@telenet.be.

Het bedrag kan gestort worden op volgend rekeningnummer :

BE57 9730 6712 4135 op naam van Els Vanhollebeke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug naar overzicht