Nieuws

NIEUW ! Spirituele verwendag.

Verlang je er ook naar om eens een spiritueel verwendagje voor jezelf in te plannen ?

Een verwendagje waarbij je zowel je innerlijke, mentale, emotionele, spirituele en fysieke lichaam eens laat verwennen.

Wat mag je verwachten op zo'n dag ?

Je wordt om 10 uur in de ochtend verwacht en starten we met een kaartlegging met inzicht Engelenkaartjes van Doreen Virtue, waarbij je ook een persoonlijke boodschap van Aartsengel Michaël mag verwachten.  Daarna volgt een coachgesprek, een stilte wandeling met begeleide Engelenmeditatie, een aanpaste healing of oorkaarsbehandeling en we eindigen de dag met een intuïtieve spirituele massage.

Afronding wordt voorzien omstreeks 17 uur.

Die dag krijg je heel wat tips, tricks, kun je ook vragen stellen rond bewustzijn en spiritualiteit.

Heb je zin om er eens helemaal tussenuit te zijn, de dagelijkse sleur aan de kant te zetten en te genieten van een dagje lekker voor jezelf waarbij je als mens de totale aandacht krijgt die je verdient ?

Het prijskaartje als je voor iedere behandeling apart zou komen, alles samengerekend zou de totale prijs 245 euro zijn.  Voor deze spirituele verwendag die ik in een totaal pakket heb gestopt, heb ik een speciale prijs voorzien en is het prijskaartje 150 euro voor de ganse dag.

Voor die prijs is er voor de hele dag ook water, thee en versnaperingen voorzien.  Een lunch voor over de middag dien je wel zelf mee te nemen.

Gun jezelf wat liefde voor jezelf in deze chaotische tijden, zodat je terug met volle moed verder kunt.  Voor een afspraak mag je mij gerust een mailtje sturen, dan stuur ik je enkele data door waaruit je zelf een keuze kunt maken wanneer het voor jou best past.

Ik kijk er in ieder geval al naar uit jou te mogen verwelkomen !

 

Veel liefs, Els

 


Terug naar overzicht