Nieuws

Persoonlijkheidscoach

Heb je het gevoel op beplaade gbieden op je pad vast te zitten en wet je niet goed hoe je verder kunt en kun je een duwtje in de rug goed gebruiken, dan is een coachtraject misschien wel iets voor u ?

Ik wil mensen die met een bepaalde problematiek kamper verder helpen op hun pad, door hen een traject volgens hun persoonlijkeheid aan te bieden.

Je wordt persoonlijk volgens jouw temperament (aarde, vuur, lucht en watertype) geholpen.

Tijdens een eerste intake gesprek, een kennismakingsgesprek kun je mij een coachvraag voorleggen en kunnen we samen kijken welk doel je wilt bereiken en in welke tijdspanne.

Na een eerste intake gesprek kan er een coachtraject naar aanleiding van jouw persoonlijkheid opgemaakt worden en wordt er op regelmatige tijdstippen en uur afgesproken zodat we samen aan jouw doel kunnen werken.

Een eerste intake gesprek kost 30,00 euro en duurt 1 uur.  Een intakegesprek is vrijblijvend en kunnen we samen kijken welke oplossing er voor jou kan geboden worden.  Als je samen met mij wilt verder werken aan je doel, dan kan ik na dit intakegesprek een coachtraject opstellen persoonlijk op jouw maat gemaakt en kunnen we in verschillende sessies (meestal 10 sessies), hieraan werken tot je doel bereikt is  en je alleen verder kunt.

Volgende gesprekken kosten 45,00 euro per sessie en duren telkens 1 uur.


Terug naar overzicht