Venusiaanse healing-massage


Mensen die mij al langer kennen, weten dat ik veel met de 5 de dimensie, met de nieuwe energie van het Aquariustijdperk bezig ben.  Al enkele jaren geef ik hier voordrachten over in kleine groepjes.  Dat mijn taak hierin nog dieper en verder zou gaan, wist ik al een tijdje, maar wat precies en hoe was me niet echt duidelijk.

Enkele maanden geleden kwam er een beeldje van een gouden Engel op mijn pad die voor mij een hele speciale betekenis heeft.  Kort daarop kwam ik een artikel tegen over Venusiaanse energie en voelde hierbij zoveel herkenning, precies op mijn lijf geschreven.  Nog ietsje later kwam ik op een ochtend wakker en kreeg ik op enkele minuten tijd beelden door van een healing-massage met alle benodigdheden die erbij horen, ook qua klederdracht.  Het voelde zo vertrouwd : de handelingen en de produkten, het was me overduidelijk dat ik dit nog in vorige levens had gedaan en dat het nu mijn taak is om dit hier terug op aarde neer te gaan zetten. Dit was voor mij een roeping om in actie te treden.

Ik kreeg door dat deze Venusiaanse healing-massage helpt om bij mensen de verbinding met het hart en ziel nog meer te kunnen voelen, nog meer in overgave en vertrouwen kunnen gaan om die 5 de dimensie, die liefdesfrequentie te kunnen toelaten.

Al verschillende jaren geef ik healing en ook massages, dit is een combinatie.  Er worden op een bepaalde manier blokkades losgemaakt via de Ankh en tegelijk word je in het voelen getrokken op een hele zachte manier via de massage met lauwwarme olie.

De olie wordt verspreid via het koperen kannetje.  Ik gebruik hierbij ook de energie van meester Sint-Germain, de Venusiaanse energie en de energie van de Engelen.

In mijn zoektocht naar wat ik hierbij allemaal nodig had, heb ik mezelf nog op een dieper niveau leren kennen.  Vele puzzelstukjes vielen samen over wie ik ben.  Als 15 jarige puber was mijn grote meisjesdroom om schoonheidsspecialiste te worden, mijn ma duwde me echter een andere richting in.  Later kwam ik tot de ontdekking dat schoonheid van binnen zit en zeker de laatste 2 jaar voel ik nog meer dat schoonheid vanuit je hart en ziel komt en dit straal je uit naar buiten toe.

Schoonheid en verzorging is me altijd al blijven triggeren en is altijd een rode draad gebleven,  nu begrijp ik nog beter waarom.  Nu snap ik waarom rozenbogen me steeds fascineerderen, waarom ik tot bepaalde kleuren ben aangetrokken,....

In mijn zoektocht naar de produkten kwamen de juiste mensen op mijn pad.  Toen ik op zoek was naar een geschikte Ankh om mee te werken, kwam ik bij een Maria terecht, die deze Ankh speciaal voor deze Venusiaanse healing- massage gemaakt heeft.  Ik voelde onmiddellijk een diepe klik.  Op het sterfbed van mijn ma enkele jaren terug, heb ik haar gevraagd of ze wilde meehelpen in mijn praktijk, je raadt het misschien al, de naam van mijn moeder was Maria.  

Bij het beeld van het kleedje dat ik had doorgekregen, werd ik geleid naar een dame die graag speciale creaties maakt en ook resoneert met de nieuwe liefdesfrequentie.  Ze heeft het precies gemaakt zoals het voor mij werd doorgegeven.

Alle puzzelstukjes kwamen samen te vallen.  Ook de olietjes die ik nodig had.

Wil je ook eens die ervaring van de Venusiaanse healing-massage meemaken ?  Dan kun je hier voor een afspraak maken.  Eerst doe ik samen met jou een intake gesprek en pols ik eens in welk stadium van bewustzijn je bent en kan ik je wat tips geven hierin.  Daarna kun je genieten van het ontspannen, voelen, in overgave gaan....

Slip wordt steeds aangehouden.  Ik werk enkel vanuit een pure en zuivere intentie.

 

Prijs : 75 euro.

Samen met een kaartlegging : 120 euro.

 

Liefs, Els