Wat is Engelentherapie

Wat de Engelentherapie precies inhoudt, is moeilijk in één woord uit leggen. Als Engelentherapeute maak ik contact met het hogere en ben ik een schakel tussen hemel en aarde. Mijn taak is om met bepaalde healingmethodes, readings en boodschappen van Aartsengel Michaël de mensen terug tot inzicht te brengen en hen verder op hun pad te helpen.

 

Ik werk in totaal samen met 15 verschillende Aartsengelen, afhankelijk van de problemen waar je mee te maken hebt. Engelentherapie helpt blokkades los te maken, helpt je inzichten bij te brengen, helpt zowel bij psychische als lichamelijke problemen.

In deze woelige tijden waarbij we een nieuwe dimensie betreden, is de hulp van Engeltjes echt wel noodzakelijk. We gaan van het Vissentijdperk over naar het Watermantijdperk (ook soms wel Watervrouwtijdperk genoemd), een periode waarin macht, materiële zaken, jaloersheid, ruzies,... plaats maken voor een periode waarin weer vrede, rust, gevoel en de mens zelf terug een heel stuk belangrijker wordt. Veel mensen kampen met lichamelijke en geestelijke klachten, met dingen waar ze geen raad mee weten en waar geen oorzaak voor te vinden is. We gaan van de 3 de dimensie over naar de 5 de dimensie. Engeltjes helpen ons hierbij, als we ze aanroepen, zijn ze er om ons verder te helpen. Verschillende healingmethodes, zoals intuïtieve healing, regressietherapie, atlantishealing, massages,...zorgt ervoor dat lichaam en geest terug in balans komt.

Ook voor mensen die enkel eens hun hart wensen uit te storten en met dingen en vragen zitten, waar ze bij niemand terecht kunnen, bied ik een luisterend oor aan. Ook voor mensen voor wie de drempel nog te hoog is om met het hogere in contact te treden of wie zich moeilijk kan verplaatsen of de afstand te ver is, werk ik op afstand aan de hand van foto of naam.

Ook om het lichaam zelf te verzorgen en te ontspannen, kun je bij mij terecht voor energetische massages met kwalitatieve oliën van Young Living en de Groene Linde.  Om je optimaal lekker in je vel te voelen, kun je bij mij ook terecht voor advies over schoonheidsverzorging en produkten.

Pure natuurzuivere schoonheidsprodukten kun je ook bij mij verkrijgen op bestelling, een klein gamma is in de praktijk aanwezig.

Begin juni 2012, is mijn eigen geschreven boek : “Helemaal alleenstaande moeders en vaders” ook van de pers gerold. Ik wens u nog veel surfgenot op deze website en hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Lieve groetjes,
Els