Verkoop van bio etherische oliën, spray's en linken naar producten die je welzijn kunnen bevorderen en bijdragen aan een goede gezondheid en een stralend uiterlijk.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


In mijn praktijk werk ik vooral tijdens de massage met kwalitateitsvolle essentiële oliën.  Dit zijn hele pure oliën en hebben een hele hoge trillingsfrequentie met een krachtige therapeutische werking.

Dagelijks ademen het grootste deel van de mensen heel wat schadelijke stoffen in onder de vorm van chemische stoffen in deodorants, parfums, zepen, douchegels, bodylotion, make-up, ...

Essentiële oliën kunnen gebruikt worden voor  1001 mogelijkheden : voor massages, in een diffuser, in bad of voetbad, in een draagolie, in een spray, om te poetsen, in crèmes, bodylotions,.....

Is goed voor je gezondheid, emoties, je mentale en spirituele welzijn.  Geuren worden opgenomen via de neus en gaan binnen de 22 seconden naar je lymbische systeem en worden binnen de 20 minuten in je hele lichaam opgenomen.  Geniet op die manier van de kracht van de geuren van de natuur.

Ik werk vooral met de produkten van de Groene Linde en Young living.  In mijn praktijk heb ik ook verschillende olietjes, spray's en rollertjes dat je kunt aanschaffen om thuis te gebruiken.

Ook meerdere dingen op bestelling te verkrijgen.Hieronder een link naar een filmpje waarin ik werd geïnterviewd in verband met de olietjes en de Rain Drop massage waar ik toen net mee was gestart :

                                                          

                              https://vimeo.com/392918442/026dde8d2a

 

Ook ben ik steeds op zoek naar de beste produkten en heb ik een samenwerking met verschillende firma's, daarbij mag ik jullie ook een linkje aanbieden en bij sommige firma's ook een kortingscode : 

 

Sinds 10 mei 2024 ben ik gestart met de Oriflame produkten : lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, make-up, kortom alles wat met beauty te maken heeft, kun je via mij verkrijgen of als je liever zelf van thuis uit bestellingen uitvoert, kun je ook VIP klant worden.

Een VIP klant word je door je gratis in te schrijven, krijg je gratis verzending bij een bestelling vanaf 45 euro, je spaart ook voor gratis produkten en krijgt speciale aanbiedingen.  Alles wordt netjes thuis bij je afgeleverd.  Bestellen kan via een link, waarbij je op een bestelpagina terechtkomt die je vind op mijn professionele facebookpagina : Beauty Oriflame by Els.

Je kunt ook altijd een bestelling doen bij mij persoonlijk in de praktijk

  

                                 https://www.facebook.com/profile.php?id=61559338869727

 

 

 

Voor de uiterlijke verzorging kun je ook hoogwaardige producten ontdekken met de ingrediënten van de Bulgaarse roos, de koningin onder de rozen met helende eigenschappen.  Dagcrème, nachtcrème, bodybutter, bodyolie, eau de toilette, douchegel, reinigingsproducten voor de huid, rozenwater, lipbalsem,....Je vindt het op onderstaande website terug.  Indien je bij het afrekenen het codewoord : ENGELENHARTJE gebruikt, dan krijg je 10 procent korting.  Is ook te koop in mijn praktijk.

 

                                                    https://bulgarianrose.nl

 

 

Voor veganistische make-up die vooral bestaat uit minerale poeder kan ik je Angel Minerals aanraden waar je heel wat kunt terugvinden met produkten die je huid heel goed verzorgen en je net dat tikkeltje meer je ogen, je lippen, je nagels, je teint doet stralen :

                                                    

                                                 

                                          https://www.angel-minerals.de/?partner=angel-dr63gu

 

Als je het volgende codewoord gebruikt bij je eerste bestelling, dan krijg je 10 procent korting :

 

                                             Angels-10%-397jsv2w

 

Magnesium is een mineraal die onmisbaar is voor het menselijk lichaam.  Magnesium wordt het best via de huid opgenomen.  Zechsal magnesium producten zijn hoogwaardige producten met een hoog magnesiumgehalte.  Verschillende produkten zijn via mij verkrijgbaar, ook op bestelling.                                                 Voor mensen die regelmatig online aankopen doen bij verschillende bedrijven, heb ik nog een leuke link die ik met jullie wil delen en waar je een extra korting mee kunt verdienen, mooi meegenomen :


                                                          

                                        https://www.earnieland.com/nl-BE?referral=52164